Usluge

Šetnja

Psi imaju izrazito osetljivo čulo mirisa tako da im je jako zanimljivo da putem njuškanja istražuju nove teritorije. Šetnja utiče povoljno na celokupno zdravlje psa jer poboljšava tonus mišića kao i celokupni kardiovaskularni sistem. Psu se povećava samopouzdanje jer dolazi u kontakt sa različitim životinjama i ljudima. Bitno je naglasiti da se mnoga neželjena ponašanja pasa mogu znatno smanjiti, a nekada čak i potpuno iskoreniti redovnim šetnjama.

 

 

Čuvanje

Pet sitting odnosno čuvanje pasa predstavlja boravak sa psom u Vašem stanu dok ste odsutni. Postoje psi koji pate od jake separacione anksioznosti. Ovakvi psi nisu navikli da ostaju sami uopšte ili na duži vremenski period. Neretko se dešava da se vlasnici vrate kući i ne zateknu stvari onakvim kakvim su ih ostavili. Po tome možemo da vidimo da je pas nezadovoljan i da ne voli da ostaje sam. Obezbedite Vašem psu nekoga da mu pravi društvo i trenuci bez vlasnika će biti mnogo lakši.

 

 

Obilazak

 

Ova usluga se odnosi na mačke i druge kućne životinje dok ste Vi na odmoru. Životinjama se sipaju sveža hrana i voda i čisti im se posip. Ovo je idealno za životinje koje su vezane za teritoriju i ne podnose dobro promenu ambijenta. Iako generalno dobro podnose samoću, mačke vole kada neko dođe da ih obiđe, pomazi ih i poigra se sa njima pogotovo ako su vlasnici duže odsutni.